Як замовити мої послуги

Як замовити мої послуги?
Все дуже просто — достатньо домовитися зі мною по телефону 097 945 22 77, бажано заздалегідь. Або написати свої побажання тут, у цьому блозі. Якщо коротко — фотографуємось годину, потім вибираєте собі фото під монтаж (зазвичай не менше 10-ти). Це коштуватиме 20 грн за 1 фото разом з друком 15*21. Якщо фотографуємось у студії, то окремо доведеться оплатити оренду студії (100 грн в будень, 130 - у вихідні).

Весільну зйомку чи лавсторі обговорюватимемо окремо. Також можливі додаткові послуги, відеозйомка ;)

неділю, 12 серпня 2012 р.

Дитячий фотограф у Львові

Вирішила викласти тут інформацію для тих, хто шукає дитячого фотографа у Львові.
Дітей дуже легко і водночас складно фотографувати - з одного боку, вони безпосередні і щирі, а з іншого - непосидючі і капризні. Тому, фотографуючи діток, я, як фотограф, стараюся в короткий час зловити максимум дитячих емоцій - адже дитина не є витривала модель, яка буде позувати довгий час і не втомиться. Крім того, намагаюсь робити це ненав"язливо, даю можливість дитині бавитися і не звертати на мене увагу - тоді дитячі фотографії виходять максимально природніми. Часто фотозйомка перетворюється у цікаву гру, і дитина навіть не помічає, що вона - вже модель ;)

Щоб багато не говорити, пропоную переглянути фотографії діток, і при бажанні можете з нами сконтактуватися (097 945 22 77, 063 458 14 89)








Немає коментарів:

Дописати коментар